Komt u uit Ommoord? Koop uw vuurwerk dan bij Ixxi Kappers in Rotterdam. De vuurwerkdealer voor de regio Rotterdam, Zevenkamp ixxi, Schollevaar, Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht

Ixxi Kappers, Zevenkampse Ring 333, Rotterdam

Andere dealer selecteren
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk Ommoord

Vuurwerk kopen in Ommoord

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Ommoord bij Ixxi Kappers. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Ommoord.
Ixxi Kappers is dé vuurwerkdealer voor de regio Rotterdam, Zevenkamp ixxi, Schollevaar en Nieuwerkerk aan den IJssel. Ook veel mensen uit Moordrecht, Capelle aan den IJssel en Prins Alexander kopen vuurwerk bij Ixxi Kappers.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Ommoord is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Ommoord naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Zevenkampse Ring 333 te Rotterdam zijn:

28-12: 08.30 u - 21.00 u
29-12: 08.30 u - 21.00 u (online bestellen, ma en di. ophalen)
30-12: 12.00 u - 17.00 u
31-12: 08.30 u - 17.00 u

Komt u uit Ommoord?

Koop uw vuurwerk dan bij Ixxi Kappers in Rotterdam. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Ommoord, Zevenhuizen of Nesselande komt.