Vuurwerk Sosef, Dijkstraat 72, Honselersdijk

Andere dealer selecteren
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk Rolpaal

Vuurwerk kopen in Rolpaal

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Rolpaal bij Vuurwerk Sosef. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Rolpaal.
Vuurwerk Sosef is dé vuurwerkdealer voor de regio Honselersdijk, Naaldwijk, Kwintsheul en Rolpaal. Ook veel mensen uit Poeldijk, Wateringen en Essellanden kopen vuurwerk bij Vuurwerk Sosef.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Rolpaal is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Rolpaal naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Dijkstraat 72 te Honselersdijk zijn:

Vuurwerkverkoop 2021:
woensdag 29-12: van 09.00u tot 17.30u
donderdag 30-12: van 09:00 tot 17:30u
vrijdag 31-12: van 09.00u tot 17.00u

Komt u uit Rolpaal?

Koop uw vuurwerk dan bij Vuurwerk Sosef in Honselersdijk. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit s-Gravenzande, De Lier of Nieuwe Tuinen komt.