Komt u uit Diemen? Koop uw vuurwerk dan bij VuurwerkExpert Amsterdam in Amsterdam. De vuurwerkdealer voor de regio Amsterdam, Diemen, Duivendrecht, Buitenveldert en Amstelveen

VuurwerkExpert Amsterdam, Lutmastraat 169, Amsterdam

Andere dealer selecteren
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk Diemen

Vuurwerk kopen in Diemen

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Diemen bij VuurwerkExpert Amsterdam. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Diemen.
VuurwerkExpert Amsterdam is dé vuurwerkdealer voor de regio Amsterdam, Diemen, Duivendrecht en Buitenveldert. Ook veel mensen uit Amstelveen, Zuidoost en Vondelpark kopen vuurwerk bij VuurwerkExpert Amsterdam.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Diemen is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Diemen naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Lutmastraat 169 te Amsterdam zijn:

28 dec.: 09.00u-21.00u
29 dec.: 09.00u-21.00u
30 dec.: Geen verkoop
31 dec.: 09.00u-18.00u

Komt u uit Diemen?

Koop uw vuurwerk dan bij VuurwerkExpert Amsterdam in Amsterdam. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Betondorp, IJburg of Mokum komt.