Komt u uit De Klomp? Koop uw vuurwerk dan bij Primera Scherpenzeel in Scherpenzeel. De vuurwerkdealer voor de regio Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude, Maarsbergen en Veenendaal

Primera Scherpenzeel, Dorpsstraat 245, Scherpenzeel

Andere dealer selecteren
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk De Klomp

Vuurwerk kopen in De Klomp

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van De Klomp bij Primera Scherpenzeel. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van De Klomp.
Primera Scherpenzeel is dé vuurwerkdealer voor de regio Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude en Maarsbergen. Ook veel mensen uit Veenendaal, De Klomp en Ederveen kopen vuurwerk bij Primera Scherpenzeel.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

De Klomp is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in De Klomp naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Dorpsstraat 245 te Scherpenzeel zijn:

maandag t/m donderdag
08.00 uur - 18.00 uur

Vrijdag
08.00 uur - 20.00 uur

Zaterdag
08.00 uur - 17.00 uur

Zondag
Gesloten

Komt u uit De Klomp?

Koop uw vuurwerk dan bij Primera Scherpenzeel in Scherpenzeel. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Achterveld, Lunteren of De Glind komt.