Haye Bethlehem, Grindweg 143, Wolvega

Andere dealer selecteren
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk Oldeholtpade

Vuurwerk kopen in Oldeholtpade

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Oldeholtpade bij Haye Bethlehem. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Oldeholtpade.
Haye Bethlehem is dé vuurwerkdealer voor de regio Wolvega, Oldeholtpade, Noordwolde en Steggerda. Ook veel mensen uit De Blesse, Steenwijkerwold en Oldemarkt kopen vuurwerk bij Haye Bethlehem.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Oldeholtpade is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Oldeholtpade naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Grindweg 143 te Wolvega zijn:

28-12: 08.00-21.00u
29-12: 08.00-17.00u
31-12: 08.00-17.00u

Komt u uit Oldeholtpade?

Koop uw vuurwerk dan bij Haye Bethlehem in Wolvega. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Sonnega, Nijelamer of Nijetrijne komt.