Komt u uit Kiel-Windeweer? Koop uw vuurwerk dan bij Lodeo Vuurwerk in Veendam. De vuurwerkdealer voor de regio Veendam, Noordbroek, Wildervank, Nieuwe Pekela en Meeden

Lodeo Vuurwerk, Transportweg 14, Veendam

Andere dealer selecteren
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk Kiel-Windeweer

Vuurwerk kopen in Kiel-Windeweer

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Kiel-Windeweer bij Lodeo Vuurwerk. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Kiel-Windeweer.
Lodeo Vuurwerk is dé vuurwerkdealer voor de regio Veendam, Noordbroek, Wildervank en Nieuwe Pekela. Ook veel mensen uit Meeden, Muntendam en Kiel-Windeweer kopen vuurwerk bij Lodeo Vuurwerk.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Kiel-Windeweer is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Kiel-Windeweer naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Transportweg 14 te Veendam zijn:

Zaterdag 28 december
8.00 tot 18.00 uur
Maandag 30 december
8.00 tot 20.00 uur
Dinsdag 31 december
8.00 tot 18.00 uur

Komt u uit Kiel-Windeweer?

Koop uw vuurwerk dan bij Lodeo Vuurwerk in Veendam. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Hoogezand, Winschoten of Zuidbroek komt.