Schottert Vuurwerk, Monierweg 6, Coevorden

Andere dealer selecteren
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk De Krim

Vuurwerk kopen in De Krim

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van De Krim bij Schottert Vuurwerk. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van De Krim.
Schottert Vuurwerk is dé vuurwerkdealer voor de regio Coevorden, Ballast, Dalen en Dalerveen. Ook veel mensen uit Stieltjeskanaal, De Krim en Nieuwlande kopen vuurwerk bij Schottert Vuurwerk.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

De Krim is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in De Krim naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Monierweg 6 te Coevorden zijn:

Woensdag 29-12-2021
09.00 uur tot 18.00 uur

Donderdag 30-12-2021
09.00 uur tot 18.00 uur

Vrijdag 31-12-2021
09.00 uur tot 17.00 uur

Komt u uit De Krim?

Koop uw vuurwerk dan bij Schottert Vuurwerk in Coevorden. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Laar, Gramsbergen of Nieuw-Amsterdam komt.