Komt u uit Jistrum? Koop uw vuurwerk dan bij Agrarisch Centrum De Leyen in Drogeham. De vuurwerkdealer voor de regio Drogeham, Kootstertille, Surhuisterveen, Eastermar en Jistrum

Agrarisch Centrum De Leyen, De Buorren 40, Drogeham

Andere dealer selecteren
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk Jistrum

Vuurwerk kopen in Jistrum

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Jistrum bij Agrarisch Centrum De Leyen. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Jistrum.
Agrarisch Centrum De Leyen is dé vuurwerkdealer voor de regio Drogeham, Kootstertille, Surhuisterveen en Eastermar. Ook veel mensen uit Jistrum, Augustinusga en Surhuizum kopen vuurwerk bij Agrarisch Centrum De Leyen.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Jistrum is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Jistrum naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de De Buorren 40 te Drogeham zijn:

28-12-2019
08.00u tot 18.00u

30-12-2019
08.00u tot 20.00u


31-12-2019
08.00u tot 18.00

Komt u uit Jistrum?

Koop uw vuurwerk dan bij Agrarisch Centrum De Leyen in Drogeham. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Harkema, Buitenpost of Twijzel komt.