Komt u uit Wijchen? Koop uw vuurwerk dan bij Sanders Tweewielers Malden in Malden. De vuurwerkdealer voor de regio Malden, Heumen, Wijchen, Alverna en Nederasselt

Sanders Tweewielers Malden, Rijksweg 128, Malden

Andere dealer selecteren
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk Wijchen

Vuurwerk kopen in Wijchen

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Wijchen bij Sanders Tweewielers Malden. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Wijchen.
Sanders Tweewielers Malden is dé vuurwerkdealer voor de regio Malden, Heumen, Wijchen en Alverna. Ook veel mensen uit Nederasselt, Overasselt en Nijmegen kopen vuurwerk bij Sanders Tweewielers Malden.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Wijchen is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Wijchen naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Rijksweg 128 te Malden zijn:

28-12-2019:
09.00u tot 17.00u

29-12-2019 (gesloten)
zondag geen verkoopdag!

30-12-2019:
09.00u tot 17.00u


31-12-2019:
09.00u tot 17.00u

Komt u uit Wijchen?

Koop uw vuurwerk dan bij Sanders Tweewielers Malden in Malden. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Ubbergen, Berg en Dal of Duitsland komt.