Komt u uit Haaswijk? Koop uw vuurwerk dan bij Giant Store Van Giezen in Rijnsburg. De vuurwerkdealer voor de regio Rijnsburg, Valkenburg, Katwijk aan Zee, Rijnsoever en De Klei

Giant Store Van Giezen, Brouwerstraat 55a, Rijnsburg

Andere dealer selecteren
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk Haaswijk

Vuurwerk kopen in Haaswijk

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Haaswijk bij Giant Store Van Giezen. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Haaswijk.
Giant Store Van Giezen is dé vuurwerkdealer voor de regio Rijnsburg, Valkenburg, Katwijk aan Zee en Rijnsoever. Ook veel mensen uit De Klei, Haaswijk en Oegstgeest kopen vuurwerk bij Giant Store Van Giezen.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Haaswijk is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Haaswijk naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Brouwerstraat 55a te Rijnsburg zijn:

28-12-2018:
08.00u tot 20.00u

29-12-2018:
08.00u tot 20.00u

30-12-2018:
Geen verkoop

31-12-2018:
08.00u tot 17.00u

Komt u uit Haaswijk?

Koop uw vuurwerk dan bij Giant Store Van Giezen in Rijnsburg. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Leiden, Voorhout of Warmond komt.