Sparkles Vuurwerk, Oslostraat 80, Sittard

Andere dealer selecteren
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk Born

Vuurwerk kopen in Born

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Born bij Sparkles Vuurwerk. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Born.
Sparkles Vuurwerk is dé vuurwerkdealer voor de regio Sittard, Nieuwstadt, Doenrade en Geleen. Ook veel mensen uit Schinnen, Limbricht en Born kopen vuurwerk bij Sparkles Vuurwerk.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Born is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Born naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Oslostraat 80 te Sittard zijn:

Openingstijden winkel vanaf maandag 17 dec.
Van 11.00 uur tot 17.00 uur.
Directe verkoop en afhaaldagen, op zat. 28 dec. en van 8.00 uur tot 18.00 uur, en op Maandag 30 dec. van 8.00 uur tot 18.00 uur en Dinsdag 31 Dec. van 8.00 uur tot 19.00 uur
(Zondag open voor bestellingen/ geen uitgifte/verkoop vuurwerk )
Tel . 06 25591380
Duits vuurwerk en overige aanbiedingen tellen niet mee voor het gratis vuurwerk .

Komt u uit Born?

Koop uw vuurwerk dan bij Sparkles Vuurwerk in Sittard. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Duitsland, Limburg of Urmond komt.