KaBoom Vuurwerk, Middelblok 194, Gouderak

Andere dealer selecteren
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk Lekkerkerk

Vuurwerk kopen in Lekkerkerk

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Lekkerkerk bij KaBoom Vuurwerk. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Lekkerkerk.
KaBoom Vuurwerk is dé vuurwerkdealer voor de regio Gouderak, Moordrecht, Nieuwerkerk en Gouda. Ook veel mensen uit Ouderkerk, Haastrecht en Stolwijk kopen vuurwerk bij KaBoom Vuurwerk.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Lekkerkerk is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Lekkerkerk naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Middelblok 194 te Gouderak zijn:

Dinsdag 29 december: 08:00 - 20:00 uur
Woensdag 30 december: 08:00 - 20:00 uur
Donderdag 31 december: 08:00 - 18:00 uur

Komt u uit Lekkerkerk?

Koop uw vuurwerk dan bij KaBoom Vuurwerk in Gouderak. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Waddinxveen, Westergouwe of Lekkerkerk komt.