Komt u uit Zevenhuizen? Koop uw vuurwerk dan bij Primera Roden in Roden. De vuurwerkdealer voor de regio Roden, Norg, Peize, Lieveren en Zevenhuizen

Primera Roden, Heerestraat 94, Roden

Andere dealer selecteren
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk Zevenhuizen

Vuurwerk kopen in Zevenhuizen

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Zevenhuizen bij Primera Roden. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Zevenhuizen.
Primera Roden is dé vuurwerkdealer voor de regio Roden, Norg, Peize en Lieveren. Ook veel mensen uit Zevenhuizen, Leek en Eelde kopen vuurwerk bij Primera Roden.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Zevenhuizen is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Zevenhuizen naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Heerestraat 94 te Roden zijn:

Zaterdag 28 december 2019
08:00 - 20:00 uur
Zondag 29 december 2019
Kijk- en besteldag!
12.00 - 18.00 uur
Maandag 30 december 2019
08:00 - 20:00 uur
Dinsdag 31 december 2019
08:00 - 20:00 uur

Onze showroom in de winkel is vanaf maandag 9 december 2019 geopend!

Komt u uit Zevenhuizen?

Koop uw vuurwerk dan bij Primera Roden in Roden. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Assen, Groningen of Vries komt.