Primera Roden, Heerestraat 94, Roden

Andere dealer selecteren
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk Peize

Vuurwerk kopen in Peize

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Peize bij Primera Roden. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Peize.
Primera Roden is dé vuurwerkdealer voor de regio Roden, Norg, Peize en Lieveren. Ook veel mensen uit Zevenhuizen, Leek en Eelde kopen vuurwerk bij Primera Roden.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Peize is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Peize naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Heerestraat 94 te Roden zijn:

Kom langs in onze winkel aan de Heerestraat 94 in Roden voor nog meer categorie F1 vuurwerk, confettishooters en kleurshooters om het nieuwe jaar in te knallen!

Komt u uit Peize?

Koop uw vuurwerk dan bij Primera Roden in Roden. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Assen, Groningen of Vries komt.