Komt u uit Foxwolde? Koop uw vuurwerk dan bij Primera Roden in Roden. De vuurwerkdealer voor de regio Roden, Foxwolde, Lieveren, Peize en Zevenhuizen

Primera Roden, Heerestraat 94, Roden

Andere dealer selecteren
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk Foxwolde

Vuurwerk kopen in Foxwolde

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Foxwolde bij Primera Roden. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Foxwolde.
Primera Roden is dé vuurwerkdealer voor de regio Roden, Foxwolde, Lieveren en Peize. Ook veel mensen uit Zevenhuizen, Leek en Een kopen vuurwerk bij Primera Roden.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Foxwolde is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Foxwolde naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Heerestraat 94 te Roden zijn:

Vrijdag 28 december 2018
08:00 - 20:00 uur
Zaterdag 29 december 2018
08:00 - 20:00 uur
Maandag 31 december 2018
08:00 - 20:00 uur

Onze showroom in de winkel is vanaf 10 december 2018 geopend!

Komt u uit Foxwolde?

Koop uw vuurwerk dan bij Primera Roden in Roden. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Roderesch, Norg of Vries komt.