Komt u uit Schildersbuurt? Koop uw vuurwerk dan bij Primera Strating in Groningen. De vuurwerkdealer voor de regio Groningen, Europapark, Eemskanaal, Helpman en Oosterpoort

Primera Strating, Meeuwerderweg 111, Groningen

Andere dealer selecteren
1
€ 0,01
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk Schildersbuurt

Vuurwerk kopen in Schildersbuurt

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Schildersbuurt bij Primera Strating. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Schildersbuurt.
Primera Strating is dé vuurwerkdealer voor de regio Groningen, Europapark, Eemskanaal en Helpman. Ook veel mensen uit Oosterpoort, MartiniPlaza en Oosterparkwijk kopen vuurwerk bij Primera Strating.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Schildersbuurt is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Schildersbuurt naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Meeuwerderweg 111 te Groningen zijn:

Welkom op de online WECO vuurwerk webshop van Primera Strating. Vanaf 15 november gaat de webshop weer open en kunt u weer uw favoriete vuurwerk bestellen. Op deze webshop kunt u uw Primera Vuurwerkbon verzilveren.

Ook bent u van harte welkom bij ons in de winkel aan de Meeuwerderweg in de Oosterpoort om uw bestelling door te geven. Onze collega’s staan graag voor u klaar.

Onze openingstijden tijdens de voorverkoop:

Maandag t/m vrijdag:
8:30 - 18:00 uur

Zaterdag:
8:30 - 17:00 uur

Onze openingstijden tijdens de verkoopdagen:

Vrijdag 28 December:
08:00 - 19:00 uur

Zaterdag 29 December:
08:00 - 18:00 uur

Zondag 30 December:
Extra vuurwerk besteldag.
12:00 - 17:00

Maandag 31 December:
08:00 - 18:00 uur

Komt u uit Schildersbuurt?

Koop uw vuurwerk dan bij Primera Strating in Groningen. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Schildersbuurt, Gorechtbuurt of De Wijert komt.

film

Vuurwerkbril Senior

€1,50
film

Wicked Fontein

€19,99
film

B2B Colourful Flower

€1,50
film

4Elements

€119,00
€149,00
film

B2B Blinkies

€2,99
film

Men in Black

€99,99