Komt u uit Helpman? Koop uw vuurwerk dan bij Primera Strating in Groningen. De vuurwerkdealer voor de regio Groningen, Europapark, Eemskanaal, Helpman en Oosterpoort

Primera Strating, Meeuwerderweg 111, Groningen

Andere dealer selecteren
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk Helpman

Vuurwerk kopen in Helpman

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Helpman bij Primera Strating. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Helpman.
Primera Strating is dé vuurwerkdealer voor de regio Groningen, Europapark, Eemskanaal en Helpman. Ook veel mensen uit Oosterpoort, MartiniPlaza en Oosterparkwijk kopen vuurwerk bij Primera Strating.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Helpman is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Helpman naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Meeuwerderweg 111 te Groningen zijn:

Welkom op de online WECO vuurwerk webshop van Primera Strating. De webshop is weer open om uw favoriete vuurwerk bestellen.

Ook bent u van harte welkom bij ons in de winkel aan de Meeuwerderweg in de Oosterpoort om uw bestelling door te geven. Onze collegaââ¬ï¿½s staan graag voor u klaar.

Onze openingstijden tijdens de voorverkoop:

Maandag t/m vrijdag:
8:30 - 18:00 uur

Zaterdag:
8:30 - 17:00 uur

Onze openingstijden tijdens de verkoopdagen:

Vrijdag 28 December:
08:00 - 19:00 uur

Zaterdag 29 December:
08:00 - 18:00 uur

Zondag 30 December:
Extra vuurwerk kijk en besteldag.
12:00 - 16:00

Maandag 31 December:
08:00 - 18:00 uur

Komt u uit Helpman?

Koop uw vuurwerk dan bij Primera Strating in Groningen. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Schildersbuurt, Gorechtbuurt of De Wijert komt.