Komt u uit Gorechtbuurt? Koop uw vuurwerk dan bij Primera Strating in Groningen. De vuurwerkdealer voor de regio Groningen, Europapark, Eemskanaal, Helpman en Oosterpoort

Primera Strating, Meeuwerderweg 111, Groningen

Andere dealer selecteren
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk Gorechtbuurt

Vuurwerk kopen in Gorechtbuurt

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Gorechtbuurt bij Primera Strating. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Gorechtbuurt.
Primera Strating is dé vuurwerkdealer voor de regio Groningen, Europapark, Eemskanaal en Helpman. Ook veel mensen uit Oosterpoort, MartiniPlaza en Stadspark kopen vuurwerk bij Primera Strating.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Gorechtbuurt is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Gorechtbuurt naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Meeuwerderweg 111 te Groningen zijn:

Welkom op de online WECO vuurwerk webshop van Primera Strating. Op deze webshop kunt u uw Primera Vuurwerkbon verzilveren.

Onze openingstijden de voorverkoop:

Maandag t/m vrijdag:
8:30 - 18:00 uur

Zaterdag:
8:30 - 17:00 uur

Onze openingstijden tijdens de verkoopdagen:

28 December:
08:00 - 19:00 uur

29 December:
08:00 - 19:00 uur

30 December:
08:00 - 19:00 uur

31 December:
Geen verkoop

Komt u uit Gorechtbuurt?

Koop uw vuurwerk dan bij Primera Strating in Groningen. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Schildersbuurt, Gorechtbuurt of De Wijert komt.