Primera Strating, Meeuwerderweg 111, Groningen

Andere dealer selecteren
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk Europapark

Vuurwerk kopen in Europapark

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Europapark bij Primera Strating. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Europapark.
Primera Strating is dé vuurwerkdealer voor de regio Groningen, Europapark, Eemskanaal en Helpman. Ook veel mensen uit Oosterpoort, MartiniPlaza en Oosterparkwijk kopen vuurwerk bij Primera Strating.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Europapark is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Europapark naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Meeuwerderweg 111 te Groningen zijn:

Welkom op de online WECO vuurwerk webshop van Primera Strating. De webshop is weer open om uw favoriete vuurwerk bestellen.

Ons assortiment bestaat uit collecties van bijvoorbeeld St8ment Fireworks, Pyromaniacs en Export Feuerwerk. Neem voor alle collecties snel een kijkje in de webshop.

Ook bent u van harte welkom bij ons in de winkel aan de Meeuwerderweg 111 in de Oosterpoort om uw bestelling door te geven. Onze collegaââ¬ï¿½s staan graag voor u klaar.

Onze openingstijden tijdens de voorverkoop:

Maandag t/m vrijdag:
8:30 - 18:00 uur

Zaterdag:
8:30 - 17:00 uur

Onze openingstijden tijdens de verkoopdagen kunt u hieronder vinden. In verband met de momenteel geldende Corona regels, zijn de afhaalmomenten verdeeld per kwartier. We zouden u graag willen verzoeken om u aan deze tijden te houden i.v.m. de veiligheid van u, andere klanten en onze medewerkers. Alvast bedankt voor uw begrip.

Komt u uit Europapark?

Koop uw vuurwerk dan bij Primera Strating in Groningen. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Schildersbuurt, Gorechtbuurt of De Wijert komt.