Komt u uit Gastel? Koop uw vuurwerk dan bij Fiets Service Leende in Leende. De vuurwerkdealer voor de regio Leende, Leenderstrijp, Heeze, Sterksel en Gastel

Fiets Service Leende, Dorpstraat 103, Leende

Andere dealer selecteren
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk Gastel

Vuurwerk kopen in Gastel

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Gastel bij Fiets Service Leende. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Gastel.
Fiets Service Leende is dé vuurwerkdealer voor de regio Leende, Leenderstrijp, Heeze en Sterksel. Ook veel mensen uit Gastel, Budel en Maarheeze kopen vuurwerk bij Fiets Service Leende.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Gastel is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Gastel naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Dorpstraat 103 te Leende zijn:

Normale openingstijden:

Ma, Wo, Do, Vr 09.00 tot 17.30 uur
Zaterdag 09.00 tot 16.00 uur
Dinsdag gesloten
Zondag gesloten


Tijdens vuurwerkverkoop:

28 december 08.00 tot 17.00 uur
29 december 08.00 tot 17.00 uur
31 december 08.00 tot 17.00 uur

Komt u uit Gastel?

Koop uw vuurwerk dan bij Fiets Service Leende in Leende. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Soerendonk, Valkenswaard of Budel komt.