Komt u uit overbos? Koop uw vuurwerk dan bij Giant Store van Bakel in Bennebroek. De vuurwerkdealer voor de regio bennebroek, vogelenzang, zwaanshoek, de zilk en elsbroek

Giant Store van Bakel, Bennebroekerlaan 83, Bennebroek

Andere dealer selecteren
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk overbos

Vuurwerk kopen in overbos

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van overbos bij Giant Store van Bakel. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van overbos.
Giant Store van Bakel is dé vuurwerkdealer voor de regio Bennebroek, vogelenzang, zwaanshoek en de zilk. Ook veel mensen uit elsbroek, beinsdorp en floriande kopen vuurwerk bij Giant Store van Bakel.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

overbos is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in overbos naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Bennebroekerlaan 83 te Bennebroek zijn:

Donderdag 28-12-2017 van 8.30 tot 21.00 uur
Vrijdag 29-12-2017 van 8.30 tot 21.00 uur
Zaterdag 30-12-2017 van 8.30 tot 17.00 uur

Komt u uit overbos?

Koop uw vuurwerk dan bij Giant Store van Bakel in Bennebroek. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit hoofddorp, de gilp of overbos komt.