Komt u uit Zwartemeer? Koop uw vuurwerk dan bij Kuper Center in Klazienaveen. De vuurwerkdealer voor de regio Klazienaveen, Nieuw Dordrecht, Erica, Nieuw-Amsterdam en Emmen

Kuper Center, Mr. Ovingkanaal o.z. 2, Klazienaveen

Andere dealer selecteren
1
€ 0,01
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk Zwartemeer

Vuurwerk kopen in Zwartemeer

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Zwartemeer bij Kuper Center. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Zwartemeer.
Kuper Center is dé vuurwerkdealer voor de regio Klazienaveen, Nieuw Dordrecht, Erica en Nieuw-Amsterdam. Ook veel mensen uit Emmen, Zwartemeer en Schoonebeek kopen vuurwerk bij Kuper Center.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Zwartemeer is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Zwartemeer naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Mr. Ovingkanaal o.z. 2 te Klazienaveen zijn:

Komt u uit Zwartemeer?

Koop uw vuurwerk dan bij Kuper Center in Klazienaveen. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Nieuw-Schoonebeek, Barger-Compascuum of Barger-Oosterveld komt.

film

G-Force 6000 - 432 schuss flowerbed

€209,00
€249,00
film

Mortal 80 schuss compound

€125,00
€145,00

B2B Knalerwten 3x50st.

€1,59

Rainbow Moonstone

€29,00
€49,95

Rocket Show 4000

€12,00
€22,50
film

Bright Star Rockets - 5 vuurpijlen

€11,99