Komt u uit Barger-Oosterveld? Koop uw vuurwerk dan bij Kuper Center in Klazienaveen. De vuurwerkdealer voor de regio Klazienaveen, Nieuw Dordrecht, Erica, Nieuw-Amsterdam en Emmen

Kuper Center, Mr. Ovingkanaal o.z. 2, Klazienaveen

Andere dealer selecteren
1
€ 0,01
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk Barger-Oosterveld

Vuurwerk kopen in Barger-Oosterveld

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Barger-Oosterveld bij Kuper Center. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Barger-Oosterveld.
Kuper Center is dé vuurwerkdealer voor de regio Klazienaveen, Nieuw Dordrecht, Erica en Nieuw-Amsterdam. Ook veel mensen uit Emmen, Zwartemeer en Schoonebeek kopen vuurwerk bij Kuper Center.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Barger-Oosterveld is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Barger-Oosterveld naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Mr. Ovingkanaal o.z. 2 te Klazienaveen zijn:

Komt u uit Barger-Oosterveld?

Koop uw vuurwerk dan bij Kuper Center in Klazienaveen. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Nieuw-Schoonebeek, Barger-Compascuum of Barger-Oosterveld komt.

film

Stingray

€59,99
€89,99

Frankenstein

€89,99
film

Angry Birds OP=OP

€8,50
€11,95
film

Jackpot

€8,99
film

B2B Twister Crackling

€2,75

Double Trouble OP=OP

€11,00
€24,95