Komt u uit schalkwijk? Koop uw vuurwerk dan bij Jan Monnikendam in Haarlem. De vuurwerkdealer voor de regio haarlem, kleverpark, bloemendaal, overveen en duinwijk

Jan Monnikendam, Ged. Raamgracht 7, Haarlem

Andere dealer selecteren
1
€ 0,01
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk schalkwijk

Vuurwerk kopen in schalkwijk

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van schalkwijk bij Jan Monnikendam. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van schalkwijk.
Jan Monnikendam is dé vuurwerkdealer voor de regio Haarlem, kleverpark, bloemendaal en overveen. Ook veel mensen uit duinwijk, ardenhout en heemstede kopen vuurwerk bij Jan Monnikendam.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

schalkwijk is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in schalkwijk naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Ged. Raamgracht 7 te Haarlem zijn:

Komt u uit schalkwijk?

Koop uw vuurwerk dan bij Jan Monnikendam in Haarlem. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit schalkwijk, spaarndam of vijfhuizen komt.

Vuurwerktas China familiepakket

€14,99
film

B2B Stoplichten 3 stuks

€1,99

Vuurwerkgrip

€7,50
film

Glorious 100 schuss flowerbed

€99,99
€119,00
film

Rockstar 100 schuss flowerbed

€149,00
€179,00
film

Toxic 25 schuss

€15,99