Jan Monnikendam, Ged. Raamgracht 7, Haarlem

Andere dealer selecteren
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk kleverpark

Vuurwerk kopen in kleverpark

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van kleverpark bij Jan Monnikendam. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van kleverpark.
Jan Monnikendam is dé vuurwerkdealer voor de regio Haarlem, kleverpark, bloemendaal en overveen. Ook veel mensen uit duinwijk, ardenhout en heemstede kopen vuurwerk bij Jan Monnikendam.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

kleverpark is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in kleverpark naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Ged. Raamgracht 7 te Haarlem zijn:

Dinsdag 29-12 van 9:00 tot20:00
Woensdag 30-12 van 9:00 tot 20:00
Donderdag 31-12 van 9:00 tot 17:30

Komt u uit kleverpark?

Koop uw vuurwerk dan bij Jan Monnikendam in Haarlem. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit schalkwijk, spaarndam of vijfhuizen komt.