Komt u uit Den Haag? Koop uw vuurwerk dan bij De Vuurwerkkelder [Gesloten] in Leidschendam. De vuurwerkdealer voor de regio Leidschendam, Stompwijk, Zoetermeer, Rokkeveen en Voorburg

De Vuurwerkkelder [Gesloten], Stompwijkseweg 44, Leidschendam

Andere dealer selecteren
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk Den Haag

Vuurwerk kopen in Den Haag

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Den Haag bij De Vuurwerkkelder [Gesloten]. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Den Haag.
De Vuurwerkkelder [Gesloten] is dé vuurwerkdealer voor de regio Leidschendam, Stompwijk, Zoetermeer en Rokkeveen. Ook veel mensen uit Voorburg, Den Haag en Scheveningen kopen vuurwerk bij De Vuurwerkkelder [Gesloten].

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Den Haag is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Den Haag naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Stompwijkseweg 44 te Leidschendam zijn:

Komt u uit Den Haag?

Koop uw vuurwerk dan bij De Vuurwerkkelder [Gesloten] in Leidschendam. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Voorschoten, Zoeterwoude of Wassenaar komt.