Komt u uit Buurmalsen? Koop uw vuurwerk dan bij Hol Plant & Kado in Meteren. De vuurwerkdealer voor de regio Meteren, Geldermalsen, Buurmalsen, Est en Tricht

Hol Plant & Kado, Bredestraat 2, Meteren

Andere dealer selecteren
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk Buurmalsen

Vuurwerk kopen in Buurmalsen

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Buurmalsen bij Hol Plant & Kado. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Buurmalsen.
Hol Plant & Kado is dé vuurwerkdealer voor de regio Meteren, Geldermalsen, Buurmalsen en Est. Ook veel mensen uit Tricht, Waardenburg en Neerijnen kopen vuurwerk bij Hol Plant & Kado.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Buurmalsen is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Buurmalsen naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Bredestraat 2 te Meteren zijn:

Zaterdag 28 december
07:00 tot 20:00
Maandag 30 december
08:00 tot 20:00
Dinsdag 31 december
08:00 tot 17:00

Komt u uit Buurmalsen?

Koop uw vuurwerk dan bij Hol Plant & Kado in Meteren. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Culemborg, Deil of Beesd komt.