Komt u uit wageningen? Koop uw vuurwerk dan bij van Daalen in Rhenen. De vuurwerkdealer voor de regio rhenen, veenendaal, elst, lienden en kesteren

van Daalen, Cuneraweg 215a, Rhenen

Andere dealer selecteren
1
€ 0,01
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk wageningen

Vuurwerk kopen in wageningen

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van wageningen bij van Daalen. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van wageningen.
van Daalen is dé vuurwerkdealer voor de regio Rhenen, veenendaal, elst en lienden. Ook veel mensen uit kesteren, achterberg en wageningen kopen vuurwerk bij van Daalen.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

wageningen is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in wageningen naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Cuneraweg 215a te Rhenen zijn:

zaterdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur

Komt u uit wageningen?

Koop uw vuurwerk dan bij van Daalen in Rhenen. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit ede, bennekom of ochten komt.

film

Gumball 12 shots

€22,99
film

B2B Disco Cracker Fountain 6 stuks

€1,50
film

14-Shooter 14 schuss

€12,99
film

Epic 9 schuss

€7,99
film

Jumbo Power 36

€49,99
€89,99
film

Mega Celebration XL Ratelband

€29,99