Komt u uit kollumerzwaag? Koop uw vuurwerk dan bij De Koperen Scheepsbel in De Westereen. De vuurwerkdealer voor de regio de westereen, kollumerzwaag, driezum, twijzelerheide en damwoude

De Koperen Scheepsbel, Foarstrjitte 74, De Westereen

Andere dealer selecteren
1
€ 0,01
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk kollumerzwaag

Vuurwerk kopen in kollumerzwaag

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van kollumerzwaag bij De Koperen Scheepsbel. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van kollumerzwaag.
De Koperen Scheepsbel is dé vuurwerkdealer voor de regio De Westereen, kollumerzwaag, driezum en twijzelerheide. Ook veel mensen uit damwoude, broeksterwald en de falom kopen vuurwerk bij De Koperen Scheepsbel.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

kollumerzwaag is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in kollumerzwaag naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Foarstrjitte 74 te De Westereen zijn:

Komt u uit kollumerzwaag?

Koop uw vuurwerk dan bij De Koperen Scheepsbel in De Westereen. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit zwagerbosch, kuikhome of akkerwoude komt.

film

Supersized 132 schuss flowerbed

€189,00
€219,00
film

Gumball 12 shots

€22,99
film

Enemy Lines 111 schuss compound

€99,99
€119,00

B2B Sterretjes 30cm - 15 stuks

€1,99
€2,09
film

Ground Zero 152 schuss flowerbed

€159,00
€189,00
film

B2B Bengal Colours 4 stuks

€15,99