Komt u uit de falom? Koop uw vuurwerk dan bij De Koperen Scheepsbel in De Westereen. De vuurwerkdealer voor de regio de westereen, kollumerzwaag, driezum, twijzelerheide en damwoude

De Koperen Scheepsbel, Foarstrjitte 74, De Westereen

Andere dealer selecteren
1
€ 0,01
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk de falom

Vuurwerk kopen in de falom

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van de falom bij De Koperen Scheepsbel. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van de falom.
De Koperen Scheepsbel is dé vuurwerkdealer voor de regio De Westereen, kollumerzwaag, driezum en twijzelerheide. Ook veel mensen uit damwoude, broeksterwald en de falom kopen vuurwerk bij De Koperen Scheepsbel.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

de falom is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in de falom naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Foarstrjitte 74 te De Westereen zijn:

Komt u uit de falom?

Koop uw vuurwerk dan bij De Koperen Scheepsbel in De Westereen. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit zwagerbosch, kuikhome of akkerwoude komt.

Ghost Fontein

€10,99
film

Pirate Gold

€59,99
€74,99
film

B2B Blinkies

€2,99
film

Hardliner

€64,99
€79,99
film

B2B Twister Crackling

€2,75
film

Magnum Knallers

€5,99