Komt u uit Geleen? Koop uw vuurwerk dan bij C&E Sportswear in Stein. De vuurwerkdealer voor de regio Limburg, Stein, Belgie, Urmond en Elsloo

C&E Sportswear, Kruisstraat 28, Stein

Andere dealer selecteren
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk Geleen

Vuurwerk kopen in Geleen

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Geleen bij C&E Sportswear. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Geleen.
C&E Sportswear is dé vuurwerkdealer voor de regio Stein, Stein, Belgie en Urmond. Ook veel mensen uit Elsloo, Beek en Geleen kopen vuurwerk bij C&E Sportswear.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Geleen is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Geleen naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Kruisstraat 28 te Stein zijn:

Donderdag 28 dec.
08.00u tot 20.00u

Vrijdag 29 dec.
08.00u tot 20.00u

Zaterdag 30 dec.
08.00u tot 19.00u

Zondag 31 dec.
Geen verkoop

Komt u uit Geleen?

Koop uw vuurwerk dan bij C&E Sportswear in Stein. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Sittard, Maasmechelen of Limbricht komt.