Komt u uit Zuidschermer? Koop uw vuurwerk dan bij Hans de Boer Tweewielers in Alkmaar. De vuurwerkdealer voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo, Egmond aan Zee en Bergen

Hans de Boer Tweewielers, Europaboulevard 174, Alkmaar

Andere dealer selecteren
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk Zuidschermer

Vuurwerk kopen in Zuidschermer

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Zuidschermer bij Hans de Boer Tweewielers. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Zuidschermer.
Hans de Boer Tweewielers is dé vuurwerkdealer voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Heiloo en Egmond aan Zee. Ook veel mensen uit Bergen, Limmen en Broek op Langedijk kopen vuurwerk bij Hans de Boer Tweewielers.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Zuidschermer is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Zuidschermer naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Europaboulevard 174 te Alkmaar zijn:

Losse verkoop:
VRIJ 28 DEC. 09:00 - 21:00
ZAT 29 DEC. 09:00 - 18:00
MA. 31 DEC. 09:00 - 18:00

ZON 30 DEC. 12:00 - 17:00 KIJK-EN BESTELDAG

Kijk voor de reguliere openingstijden op: www.hansdeboertweewielers.nl

Komt u uit Zuidschermer?

Koop uw vuurwerk dan bij Hans de Boer Tweewielers in Alkmaar. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Stompetoren, Oterleek of Zuidschermer komt.