Gijs de Haan, Kerkstraat 34, Ouderkerk aan de Amstel

Andere dealer selecteren
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk Diemen

Vuurwerk kopen in Diemen

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Diemen bij Gijs de Haan. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Diemen.
Gijs de Haan is dé vuurwerkdealer voor de regio Ouderkerk aan de Amstel, Amstelveen, Abcoude en Uithoorn. Ook veel mensen uit Gaasperdam, Baambrugge en Diemen kopen vuurwerk bij Gijs de Haan.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Diemen is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Diemen naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Kerkstraat 34 te Ouderkerk aan de Amstel zijn:

Dit jaar svp zoveel als mogelijk bestellen via onze site. Afhalen in de winkel.

CAT F1 vuurwerk mag het hele jaar door verkocht worden, u hoeft dus niet te wachten met afhalen!

Komt u uit Diemen?

Koop uw vuurwerk dan bij Gijs de Haan in Ouderkerk aan de Amstel. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Wilnis, Amsterdam of Nes aan de Amstel komt.