Komt u uit Amstelveen? Koop uw vuurwerk dan bij Gijs de Haan in Ouderkerk aan de Amstel. De vuurwerkdealer voor de regio Ouderkerk aan de Amstel, Amstelveen, Abcoude, Uithoorn en Gaasperdam

Gijs de Haan, Kerkstraat 34, Ouderkerk aan de Amstel

Andere dealer selecteren
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk Amstelveen

Vuurwerk kopen in Amstelveen

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van Amstelveen bij Gijs de Haan. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van Amstelveen.
Gijs de Haan is dé vuurwerkdealer voor de regio Ouderkerk aan de Amstel, Amstelveen, Abcoude en Uithoorn. Ook veel mensen uit Gaasperdam, Baambrugge en Diemen kopen vuurwerk bij Gijs de Haan.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

Amstelveen is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in Amstelveen naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Kerkstraat 34 te Ouderkerk aan de Amstel zijn:

Zaterdag 29 december: 8.00 - 17.00
Maandag 30 december: 8.00 - 18.00
Dinsdag 31 december: 8:00 - 17:00

Zaterdag en maandag hebben wij weer de vroege vogel actie! Als Je voorkoop/ internet bestelling komt afhalen tussen 8 en 10 uur dan hebben wij een mooie siervuurwerkpot klaarstaan.

Komt u uit Amstelveen?

Koop uw vuurwerk dan bij Gijs de Haan in Ouderkerk aan de Amstel. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit Wilnis, Amsterdam of Nes aan de Amstel komt.