Komt u uit abcoude? Koop uw vuurwerk dan bij Gijs de Haan in Ouderkerk aan de Amstel. De vuurwerkdealer voor de regio ouderkerk aan de amstel, amstelveen, abcoude, uithoorn en weesp

Gijs de Haan, Kerkstraat 34, Ouderkerk aan de Amstel

Andere dealer selecteren
1
€ 0,01
Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl Wecovuurwerk.nl

Vuurwerk abcoude

Vuurwerk kopen in abcoude

Het mooiste vuurwerk koop je in de buurt van abcoude bij Gijs de Haan. Wij zijn als vuurwerkdealer aangesloten bij wecovuurwerk.nl. Al jaren één van de grootste vuurwerk verkooppunten in de buurt van abcoude.
Gijs de Haan is dé vuurwerkdealer voor de regio Ouderkerk aan de Amstel, amstelveen, abcoude en uithoorn. Ook veel mensen uit weesp, baambrugge en diemen kopen vuurwerk bij Gijs de Haan.

Eenvoudig vuurwerk bestellen

We heten u van harte welkom in onze vuurwerkwebwinkel waar u direct filmpjes kunt bekijken van het vuurwerk dat u wilt kopen. U ziet alle specificaties zoals hoeveel gram kruit en welke effecten het vuurwerk kan geven.

abcoude is al sinds jaar en dag een mooie plaats om vuurwerk af te steken. Veel mensen met passie voor deze mooie traditie maken er een ware vuurwerkshow van. Gezellig met de hele buurt in abcoude naar vuurwerk kijken op oudejaarsavond!

Openingstijden vuurwerkwinkel aan de Kerkstraat 34 te Ouderkerk aan de Amstel zijn:

Donderdag 29 december: 8.00 - 18.00
Vrijdag 30 december: 8.00 - 18.00
Zaterdag 31 december: 8.00 - 20.00

Donderdag en vrijdag vroege vogel actie! Je bestelling afhalen tussen 8 en 10 uur dan hebben wij een mooie siervuurwerkpot klaarstaan.

Komt u uit abcoude?

Koop uw vuurwerk dan bij Gijs de Haan in Ouderkerk aan de Amstel. U bent van harte welkom! U bent uiteraard ook welkom als u uit nessersluis, stokkelaarsbrug of gaasperdam komt.

film

Hardliner 75 schuss flowerbed

€68,99
€78,99
film

Bright Star Rockets - 5 vuurpijlen

€11,99
film

Epic 9 schuss

€7,99
film

B2B Bengal Colours 4 stuks

€15,99

Aansteekfakkel 4 stuks

€1,99
€2,99
film

B2B Disco Cracker Fountain 6 stuks

€1,50